DJ Frogson

DJ Frogson is in 1999 begonnen als DJ bij café-bar Zeezicht (Helmond). Daar heeft hij zich geprofileerd als 80's DJ en kreeg 3 jaar lang elke vrijdag de dansvloer vol.

Rond deze periode kwam Frogson ook bij Omroep Helmond terecht en presenteerde elke donderdagavond het programma "My Generation/ Alternative Nation". 

Een programma vol met psychedelica, Indie en vergeten parels uit de pop geschiedenis. 15 jaar lang was dit populaire programma in de lucht.

Via Zeezicht kwam Frogson terecht als feest DJ bij Carnavals-vereniging "de Spurrie-zaaiers" (Stiphout). 7 jaar lang was Frogson de Carnavals-DJ bij "de Kurruf" in Stiphout. 

Op naar een korte stint bij Liquid (Eindhoven) en door naar de The Velvet Lounge (Helmond). Bijna 2 jaar verzorgde Frogson de sfeer (muziek) bij de Lounge. The Velvet Lounge was op dat moment "the place to be" in Helmond.

Na de Lounge kwam Pop podium Muziekcafé. In 2009 begon Frogson daar als de huis DJ en staat daar nu nog steeds vele weekenden achter de draaitafels.

Naast het Muziekcafé is Frogson ook regelmatig te vinden bij Popei als DJ of gastheer voor de Pick Up Music Club avonden. Ook op het jaarlijks terugkerende "The Go Wild", het festival voor Garage rock, Mod en surf is Frogson één van de vaste DJ's.

Tussen de bedrijven door is Frogson ook de vaste DJ voor de Stan & Vinyl zondagmiddagen bij Stan & Co Amsterdam, terugkerende DJ voor Psych Lab/ Fuzz Club Eindhoven, als gast -DJ bij New Wave-evenementen en kun je hem ook boeken voor jou disco, kroeg, bar, festival of feest!

Een indrukwekkende 20+ jaar DJ staat garant voor een uitstekende muziekkennis en onuitputbare bron van muziek, zodat elke avond een feest is om niet te vergeten.

Een kijkje in de wereld van Frogson, platen praten met Frogson

Ga naar de boekingspagina of vul het contactformulier in,en boek Frogson nu voor uw 80's party of festival!

Natuurlijk kunt u Frogson ook boeken als allround DJ, meer info op de boekingspagina.